mot Antigua

dagen efter partajet var det sovmorgon, men det struntade väl våra kroppar i. kl. 08 var vi nog uppe ändå, käkade lite frukost och gick sedan bort till huvudgatan. Köpte endel krims samt krams, kan snart gå runt och kränga vår egen samling armband så fet som den börjar bli. He he ha ett litet stånd här i bussen, good price good price.

Vore nåt.
Köpte 4 gram nötter för 50 spänn av en jävligt lurig guatemala-cowboy. Drack en frappe för första gången. Det var gott första klunken.
Sedan gick vi hem och sedan gick bussen. Inte en jättelång resa till nästa ställe, Antigua. Vädret både där och i Panajachel har varit ungefär som svensk sensommar, sola och bada-varmt på dagen men på kvällen åker faske mig tjocktröjan på.
Inte mycket att säga om bussresan i övrigt, var jättejobbiga och kunde inte sluta skratta i vanlig ordning.

Antigua var väl rätt fint, eller väl, det var fint, gamla borgar och kyrkor och sådär överallt, och gator i rutmönster med hus i STARKA FÄRGER (har varit mycket STARKA FÄRGER på denna resa).

På kvällen gick vi ut och åt med christian och bengan. Hittade nåt förbannat flott steak house, där satt vi och blev frälsta. Sjukt gott, rätt dyrt med men billigare än vad en restaurang i samma rang skulle varit i Sverige så det var värt ändå kom vi fram till.
Sedan hem och somna tror jag minsann. Partydjur.


(bilder imorn typ, har varit inne i stan i San Salvador idag och varit PÅ HELSPÄNN i ca. 3 h. kan ha varit det dummaste vi nånsin gjort. men vi överlevde. så nu är vi jätteloja.
även det blir det mer om imorn.
det var faske mig livets cliff hanger.)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0