Sista dagen i Playa Del Carmen

Vi gick upp vid halv 6 hugget, småsprang ner till stranden för att se soluppgången! Såg ut typ såhär..

Efter det gick vi till ett litet café och åt asgod frukost bestånde av varsin latte och en croissant.
Sen upp till hotellet svira om till plaska i havet outfit, ner till havet, lägga oss vid ett hotell med asnice service, chilla i solen, äta nachos och guacamole till lunch, solen gick i moln och vi fick lite regn på oss, härda i hopp om att solen skulle komma tillbaka, gav upp efter sisådär två timmar, gick o drack kaffe ist. 
Fick tipset/blev medtvingade av Christian att dricka till kl.5 nästa dag så att vi kunde sova gott på bussen mot Belize som skulle avgå.
Sagt och gjort vi gick hem till hotellet drog i oss några öl och pina coladas, sen ner på turistgatan för o äta middag. Hittade sedan en amerikansk bar som hette "Beer Bucket" den va proppfull med proppfulla amerikaner och kanadensare. Extremt roliga att prata med, här är ett litet smakprov.
Iallafall vid 12 hugget blev det lite för mycket för Christian som skulle hålla igång till 5, så jag o julia va riktiga kvinnodamer och följde honom hem till hotellet. La oss i sängen o slockna direkt, kl 5 nästa morgon satte vi oss på bussen mot Belize, men det får bli ett annat inlägg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0