La Fortuna - Tortuguero

La Fortuna - Tortuguero
Sista dagen i La Fortuna chilla vi galet, Julia tog en massage och jag skrev o postade lite vykort. Sen när kvällskvisten kom så åkte hela gänget till ett stort äventyrs/varmakällorsbad. Vi hade fått nys om att de fanns läskiga rutchkanor nånstans på området. Efter en herrans massa stånk o stön hittade vi dem tillslut, uppför massa trappor o tillslut kom vi fram till två rör. Vakten pekade på en skylt vi va tvugna o läsa osen va de bara o välja. Den långsamma eller den snabba som gick i 45 km/h. Va lite kycklingar först o tog den långsamma. Julia hoppa in i röret först o ja hörde hennes förtvivlade skrik när ja stod där på kanten. Sen va de min tur o shit de va plaskmörkt och de gick så satans fort, guppa som jag vet inte vad. Men skoj var det!!! Sen upp igen och Christian lyckades övertala mig att då ta den snabba. SHIT! man åkte rakt ner, den va ännu mörkare än den förra och på slutet flög jag som en liten vante, splash ut i poolen med armar o ben åt höger o vänster. Gjorde svinont! men va också skoj!Fick lite nog av adrenalin o dödsångest sen så vi satte oss i en poolbar o drack svindyra drinkar.Sen satte vi oss på en resturang och åt världens fetaste middagsbuffe.
Imorse gick vi upp i ottan för att lämna La Fortuna för en regnskogsö som heter Tortuguero. Vi är ju i regnskogen som bekant så idag har det regnat hela dagen, känns lite deppigt då man blivit van vid sol och värme. Men de e bara o gilla läget. Åkte buss i fyra timmar och drog en chipsfrukost, trodde att vi köpte bananer men de va tydligen matbananer (hehe) så vi dumpade dem breve en död duva. Nån gång mitt på dagen kom vi fram till en flod, och hela gruppen hoppade på en våt som va typ 30 cm över vattenytan. Åkte på en flod med regnskogen hängandes över våra huvuden i nån halvtimme innan vi slutligen kom fram till bebyggelse som visade sig vara Tortuguero. Jättemysigt hotell och denhär ön påminner liiiiite om Caye Caulker fast träskigare och med svarta gator istället för kritvita. Men fint är det.
Sista dagen i La Fortuna chilla vi galet, Julia tog en massage och jag skrev o postade lite vykort.
Lite bilder från våran slappdag.
Vi tycker att de ska vara roligt o betala notan!


Sen när kvällskvisten kom så åkte hela gänget till ett stort äventyrs/varmakällorsbad. Vi hade fått nys om att de fanns läskiga rutchkanor nånstans på området.
Efter en herrans massa stånk o stön hittade vi dem tillslut, uppför massa trappor o tillslut kom vi fram till två rör. Vakten pekade på en skylt vi va tvugna o läsa osen va de bara o välja. Den långsamma eller den snabba som gick i 45 km/h. Va lite kycklingar först o tog den långsamma.
Julia hoppade in i röret först o ja hörde hennes förtvivlade skrik när ja stod där på kanten. Sen va de min tur o shit de va plaskmörkt och de gick så satans fort, guppa som jag vet inte vad. Men skoj var det!!!
focksmullt med amerikaner var det

Sen upp igen och Christian lyckades övertala mig att då ta den snabba. SHIT! man åkte rakt ner, den va ännu mörkare än den förra och på slutet flög jag som en liten vante, splash ut i poolen med armar o ben åt höger o vänster. Gjorde svinont! men va också skoj!
Fick lite nog av adrenalin o dödsångest sen så vi satte oss i en poolbar o drack svindyra drinkar.
Sen satte vi oss på en resturang och åt världens fetaste middagsbuffe.

_______________________________________________________________________________________________________

Imorse gick vi upp i ottan för att lämna La Fortuna för en regnskogsö (halvö) som heter Tortuguero. Vi är ju i regnskogen som bekant så idag har det regnat hela dagen, känns lite deppigt då man blivit van vid sol och värme. Men de e bara o gilla läget.!!!!
Åkte buss i fyra timmar och drog en chipsfrukost, trodde att vi köpte bananer men de va tydligen matbananer (hehe) så vi dumpade dem breve en död duva.
Deppigaste bilden ever, den lilla högen är en död duva...

Nån gång mitt på dagen kom vi fram till en flod, och hela gruppen hoppade på en båt som va typ 30 cm över vattenytan. Åkte på en flod med regnskogen hängandes över våra huvuden i nån halvtimme innan vi slutligen kom fram till bebyggelse som visade sig vara Tortuguero. Jättemysigt hotell och denhär ön påminner liiiiite om Caye Caulker fast träskigare och med svarta gator istället för kritvita. Men fint är det.
Igår när jag höll på o skriva dethär inlägget så gick strömmen i hela Tortuguero så de blev ingen publicering av detta. Men nu kommer det.

Kommentarer
Postat av: Tina Andersson

Hm hm va modiga ni var eller....Ha kul och var rädda om er. Julia, funkade det med överföringen? Kram mammma bankir :-)

2012-03-19 @ 19:13:01
Postat av: sofia

Fnissade

2012-03-20 @ 01:10:51
URL: http://sofia06.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0